Project

Instagram Highlights

Vaardigheden

Branding / Content

Jaar

2021-2022

Deze Instagram Highlights zijn gemaakt voor diverse klanten en zijn zo ontworpen dat ze perfect aansluiten bij de stijl en content van de klant.

Casestudy
In deze casestudy hebben wij verschillende bedrijven en influencers benaderd met het verzoek om nieuwe Instagram Highlights te ontwikkelen die hun huisstijl en content op de juiste manier vertegenwoordigen. Deze Instagram-pagina’s zijn allemaal anders op hun eigen manier en zijn per project bedacht en ontworpen.

Het proces
Ons proces begon met het onderzoek naar de klant: hebben ze een website en hoe ziet de huisstijl eruit? Wat willen ze communiceren? Zo proberen wij een beter beeld te krijgen van hun publiek en hun bedrijf. Van daaruit zijn we gaan kijken naar wat de concurrenten doen en hoe wij de klant daartussen kunnen laten opvallen. Vervolgens zijn we gaan schetsen en hebben we een aantal concepten bedacht. Vanuit deze concepten hebben we een definitief design gekozen voor de Instagram Highlights. Deze hebben we vervolgens verder uitgewerkt tot een eindresultaat dat duidelijk de waarden en content van het bedrijf vertegenwoordigt.