Project

Mazage

Vaardigheden

Branding / Content

Jaar

2021-2022

Mazage heeft ons gevraagd of wij voor hen een logo, branding en content konden maken, die ervoor zorgen dat hun positionering richting topsport duidelijk wordt vertegenwoordigd.

Casestudy
In deze casestudy benaderde Mazage ons met het verzoek om een nieuw logo, branding en content te ontwikkelen die hun positionering richting voetbal topsporters juist vertegenwoordigen. Mazage heeft diverse producten om sporters te ondersteunen in het herstellen na een wedstrijd of training. De uitdaging was om hoogwaardigheid en sport te combineren in een uitstraling die niet afschrikwekkend is voor sporters.

Het proces
Ons proces begon met onderzoek doen naar de markt: Zijn er concurrenten? Wat doen deze concurrenten? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze opvallen maar niet buiten de boot vallen? Dit zijn een aantal vragen die wij gesteld hebben en uitgebreid onderzocht hebben. Nadat we een duidelijk beeld hadden van de markt, zijn we bezig geweest met schetsen en ontwerpen. Deze concepten hebben we vervolgens overlegd met de klant, waarna we verder zijn gaan werken op basis van de feedback. Waarnaar wij uiteindelijk zijn geëindigd met een duidelijke uitstraling die het merk juist vertegenwoordigt.